Arkitektkontoret CASECO ble etablert i 2009 av daglig og faglig leder Jens Laland. Målsettingen var først og fremst å opprette et fullverdig sertifisert norsk arkitektfirma med spesialiserte sammarbeidspartnere for å kunne fungere som en totalleverandør av arkitekttjenester for små til store prosjekter, både fra private og profesjonelle kunder. Dette er allerede fullført, og jeg er stolt av å meddele at vi har en jevn og god tilførsel av fornøyde kunder.

Neste steg i forretningsplanen som er minst like ambisiøs er å starte filial i et lavkostland med høyt nivå innen utdanning. Med en slik løsning er målsettingen å både outsource eget arbeid innen ulike presentasjoner, 3D rendering/visualisering og tekniske tegninger, samt å fungere som et hjelpemiddel for at også andre norske firma kan utnytte vår filial for å kutte egne kostnader. Ideen er å gi oss muligheten til å konsentrere oss om det som er viktigst! Planlegging, design og gode løsninger prioriteres, mens enklere arbeidsoppgaver kan outsources for å kunne jobbe mer effektivt, både innen tid og penger.

Erfaring

Min erfaring kommer fra Arkitektkontoret STAV i Stavanger sentrum, og mine viktigste sammarbeidspartnere er tidligere medarbeidere fra denne tiden. På denne måten sammarbeider jeg med fagmenn som jeg kan stole på, samtidig som jeg vet at de kan levere det jeg ber de om, og til god kvalitet.

Utdannelse

Utdannelsen min ble startet med arkitektstudier i Australia, pluss et utvekslingsår i Argentina før jeg spesialiserte meg videre på Universitetet i Stavanger innen blant annet eiendomsutvikling, bygningslovgivning, rådgivning og økonomi. Denne brede kunnskapen, samt gode språkferdigheter ga meg muligheten til å sette i sammen dette firmaet som frem til nå har kun gitt meg positive opplevelser! Målsettingen fremover er å effektivisere driften videre, øke kvaliteten ytterligere og få flest mulig fornøyde kunder for å kunne drive lønnsomt i mange gode år fremover.