CASECO er et lite norsk firma som fungerer som et bindeledd fra norske fagmenn til utenlandske profesjonelle som kan gi svært gode og konkurransedyktige løsninger til både privatkunder og bedrifter over hele landet.

Våre samarbeidspartnere i Argentina gir oss muligheten til å outsource det meste av tidskrevende presentasjoner, 3D design og andre tekniske tegninger. Dette gir oss muligheten til å konsentrere oss om det som er viktigst! Planlegging, design og gode løsninger prioriteres samtidig som kostnadene holdes nede. Dette får våre kunder tilbake i form av gode produkter til svært konkurransedyktige priser.

Vårt mål er å tilby produkter og tjenester som er billigere, bedre og med mindre risiko enn ved en eventuell nyansettelse. Det skal lønne seg å outsource til vår filial i Argentina fremfor en dyr og risikofylt nyansettelse.

Vi gir opplæring av norsk byggeskikk, lover, regler, materialer og mye mer til våre dyktige, velutdannede og effektive fagmenn. Det kan inngås avtale for et enkeltprosjekt, lengre freelance avtaler, eller opplæring av nyansatt til svært konkuransedyktige priser. Alt arbeid blir grundig kontrollert av firmaets eier og arkitekt Jens Laland, samtidig som vi selv er godkjent for ansvarsrett for det arbeidet vi utfører.

De fleste bransjer har satt stor vekt på effektivitet og lave utgifter. Nå er det på tide at også arkitektbransjen gjør det samme!